صفحه اصلی / اخبار / جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود رشته مهندسی معماری

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود رشته مهندسی معماری

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود رشته مهندسی معماری با رویکرد حذف زباله و پسماند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم و در جهت حرکت به سمت دانشگاه سبز، در روز دوشنبه ۱۳ آبان ماه برگزار شد.

جلسه معارفه دانشجویان با پخش آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آغاز شده و ضمن خوشامدگویی و ذکر موارد کلی آموزشی توسط ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر سیدمیرزایی، معرفی برنامه های گروه و اعضاء انجمن علمی به دانشجویان، مسائل آموزشی و پژوهشی، توسط مدیر محترم گروه، سرکارخانم دکتر حسینی تشریح و به صورت مفصل بیان گردید.

همچنین در جهت حفظ محیط زیست و پیشبرد هدف گروه مهندسی معماری در قرارگیری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در لیست دانشگاه های سبز، گام هایی که برای حصول به این امر مهم تاکنون برداشته شده است، تشریح شد. توضیح در مورد فرهنگ حذف زباله و کاهش آلودگی زیست محیطی نیز از دیگر مباحثی بود که در جلسه بدان پرداخته شد.

برای اولین بار پذیرایی از دانشجویان بدون پسماند و زباله در این جلسه صورت گرفت و در پایان برنامه نیز به همه دانشجویان جدیدالورود، یک گلدان گل از طرف گروه معماری اهداء شد.