صفحه اصلی / اخبار / بازدید علمی دانشجویان مهندسی برق از نیروگاه سیکل ترکیبی استان قم

بازدید علمی دانشجویان مهندسی برق از نیروگاه سیکل ترکیبی استان قم

دانشجویان مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی استان قم، روز یکشنبه مورخ ۱۹ آبان ماه با هدف آشنایی بیشتر با اصول علمی و کاربرد آن در عمل، همچنین مرور آموخته های تحصیلیشان، از نیروگاه سیکل ترکیبی استان قم بازدید کردند. این بازدید علمی به سرپرستی استاد گرامی جناب آقای دکتر طیبی انجام شد.

آقای احمد علوی، دانشجوی مهندسی برق در خصوص بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی گفتند: بازدید در دو بخش کارگاه آموزشی و بازدید میدانی از داخل نیروگاه صورت گرفت. در طول بازدید آقای مهندس کرم پور توضیحات لازم را ارائه می کردند. دانشجویان علاوه بر آشنایی با بخش های مختلف نیروگاه، از فعالیت ها، اهداف و خدماتی که توسط نیروگاه سیکل ترکیبی استان قم ارائه می شود، مطلع شدند. همچنین دانشجویان با طرز کار انواع توربین ها نیز آشنا شدند.

نماینده فعال دانشجویان مهندسی برق، آقای علوی در آخر از زحمات دلسوزانه کسانی که برای برگزاری این بازدید تلاش نمودند از جمله جناب آقای دکتر طیبی، مدیر گروه محترم مهندسی برق سرکار خانم دکتر اسماعیلی و پرسنل محترم نیروگاه سیکل ترکیبی استان قم و دیگر مسئولان گرامی دانشگاه تشکر نمودند. همچنین وی بیان کرد امید است چنین فعالیت هایی در راستای ارتقای هر چه بیشتر سطح کیفی آموزش به صورت مداوم برگزار شود.