صفحه اصلی / اخبار / دومین جلسه هم اندیشی اساتید گروه مهندسی معماری

دومین جلسه هم اندیشی اساتید گروه مهندسی معماری

دومین جلسه هم اندیشی ماهانه اساتید گروه معماری، مورخ ۱۸ تیر ماه در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم برگزار شد. در این نشست ضمن تشکر از اساتید مدعو گروه معماری که در کنار اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه موجب ارتقای کیفیت آموزشی گروه شده اند، گزارشی از مراحل انجام یا پیگیری درخواست های مطروح شده اساتید در جلسه قبل توسط مدیرگروه مهندسی معماری ارائه شد.

در این جلسه خانم دکتر حسینی، بر آموزش برمبنای رعایت سرفصل آموزشی، همچنین رعایت قوانین آموزشی و فرهنگی دانشگاه تاکید کردند و در این خصوص اساتید به بحث و گفتگو پرداختند. استمرار جلسات کتابخوانی گروه که از ترم گذشته برقرار شده بود، سوق دادن پروژه های عملی دانشجویان در جهت بهبود کیفیت فضاهای دانشکده، راه اندازی آتلیه آزاد توسط انجمن علمی گروه معماری و با بهره مندی از حضور اساتید به صورت هفتگی در جهت ارتقاء کیفیت آموزشی و افزایش توانمندی دانشجویان برای ورود به بازار کار از نتایج این جلسه بود.