صفحه اصلی / اخبار / مصاحبه علمی متقاضیان اعضای هیات علمی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی قم

مصاحبه علمی متقاضیان اعضای هیات علمی در رشته های مهندسی در دانشکده فنی و مهندسی با حضورمعاونت محترم آموزش، مسئول دفتر جذب دانشگاه، ریاست دانشکده، مدیران گروه آموزشی و دیگر اعضای کمیته علمی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

جلسات مصاحبه علمی که در ۵ روز (۱۰ الی ۱۴ و ۲۴ اردیبهشت) برگزار شد، بالغ بر ۵۰ ساعت زمان برد و ۲۵ نفر از فارغ التحصیلان مقطع دکتری رشته های مهندسی کامپیوتر، برق، عمران و مکانیک از دانشگاه های داخلی و خارجی مصاحبه شدند.

دکتر سیدعباس سیدمیرزایی، ریاست دانشکده فنی و مهندسی ضمن تشکر از دقت نظر کمیته علمی در بررسی پرونده های متقاضیان و برگزاری منظم جلسات اذعان داشتند: دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی قم، دانشکده جوانی است و تاکنون درخشش خوبی در سطح استان داشته است و مورد اقبال دانشجویان و خانواده هایشان قرار گرفته است. امیدوارم با جذب اساتید توانمند و پرتلاش جدید، دانشکده فنی و مهندسی همچنان سرآمد باشد و قطعا آینده پرافتخاری پیش روی ماست.