صفحه اصلی / اخبار / مراسم روز معمار توسط گروه مهندسی معماری برگزار شد

مراسم روز معمار توسط گروه مهندسی معماری برگزار شد

گروه مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی قم مراسم روز معمار را با حضور مسئولین دانشگاه در دو روز متوالی برگزار کرد. در حاشیه این مراسم، کارگاه نیم روزه طراحی و ساخت رایانشی، جشنواره ایده ها از منظر معماری و جشنواره ساختمان های خوشمزه نیز دایر بود.

دکتر زهرا السادات حسینی، مدیرگروه مهندسی معماری هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی دانشجویان با پتانسیل های رشته مهندسی معماری، شناسایی کمبودها و کاستی ها و تلاش برای حل مشکلات با وسایل و تجهیزات ارزان قیمت و بازیافتی و ایجاد انگیزه در دانشجویان در جهت تلاش برای ورود معماری در بطن زندگی روزمره شان اعلام کرد.

بدین منظور برای سومین سال متوالی جشنواره ساختمان های خوشمزه با ساخت ساختمان های مشهور ایران و جهان با مواد غذایی برگزار و در کنار آن از نمایشگاه آثار دانشجویان نیز رونمایی شد.