صفحه اصلی / اخبار / گروه مهندسی کامپیوتر پذیرای داوطلبان خوشفکر، فعال و پرتلاش در این رشته است

گروه مهندسی کامپیوتر پذیرای داوطلبان خوشفکر، فعال و پرتلاش در این رشته است

دکتر لیلا اسماعیلی، مدیرگروه مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر: دانشگاه آزاد اسلامی استان قم، در رشته مهندسی کامپیوتر در بهمن ماه سال جاری، براساس سوابق تحصیلی پذیرای دانشجویان خوشفکر، فعال و پرتلاش است. وی علاقه مندان را جهت آشنایی بیشتر با این رشته به وبسایت دانشکده فنی و مهندسی ارجاع داد.

اسماعیلی اضافه کرد: موفقیت یک دانشجوی مهندسی کامپیوتر فقط و فقط به تلاش و پشتکار او وابستگی دارد و در این مسیر تسلط بر زبان انگلیسی بسیار تاثیرگذار است. از نظر من دانشجویی موفق است که از سال دوم دانشگاه بتواند به طور تخصصی در یک یا چند زمینه مرتبط با رشته خود مهارت کسب کند و مشغول به کار شود، چه کار کردن در شرکت های کامپیوتری یا انجام پروژه های شخصی. آنچه مهم است کسب تجربه و انجام کار واقعی برای یک دانشجوی مهندسی کامپیوتر است. خوشبختانه در سال های اخیر آمار دانشجویان شاغل و فعال ما بیشتر شده است و حتی ما شاهد شرکت ها و گروه های کاری ای هستیم که آغاز آن از دوران دانشجویی و دانشگاه شکل گرفته است.

مدیرگروه مهندسی کامپیوتر در ادامه چنین بیان کردند: لزومی ندارد رشته دانشجویان در دبیرستان حتما ریاضی باشد. ما دانشجویان موفق و بسیار خوبی داریم که اتفاقا رشته آن ها در دبیرستان، تجربی بوده است و حتی جز تیم برنامه نویسی ACM دانشگاه هستند. اسماعیلی افزود علت انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی قم به گفته خود دانشجویان گرامی، اعتبار دانشگاه آزاد اسلامی، جو سالم و امکانات دانشگاه از قبیل کارگاه های کامپیوتر، کلاس های مناسب و مجهز، کتابخانه، زمین چمن، سالن ورزشی و … است. خرسندیم که دانشجویان از انتخاب دانشگاه آزاد قم راضی هستند و تلاش می کنیم کمبودهای احتمالی را نیز مرتفع سازیم.

دکتر اسماعیلی جوان بودن دانشکده فنی و مهندسی را که از سال ۱۳۹۴ تاسیس شد، یک مزیت برشمردند و فرمودند: در گروه مهندسی کامپیوتر افتخار همکاری با اساتید هیات علمی و مدعو جوان، باانگیزه، خوش فکر و متعهدی را داریم که ارتباط خوبی با دانشجویان دارند. رهنمودهای اساتید به ویژه اساتید هیات علمی دلگرمی، راهگشا و انگیزه بخش دانشجویان است. به علاوه ارتقای امکانات تخصصی رشته مهندسی کامپیوتر یکی از اهداف گروه است که با حمایت های ریاست محترم دانشکده و سایر مسئولین ان شاءالله به زودی محقق خواهد شد و خبرهای خوبی در راه است.

اسماعیلی برخی از افتخارات و فعالیت های گروه مهندسی کامپیوتر را خاطر نشان کرد و افزود: افزایش فعالیت ها و مشارکت دانشجویی در قالب انجمن علمی می بایست بیش از پیش شود و همه دانشجویان برای رشد و اعتلای همدیگر تلاش کنند.

افتخارات گروه مهندسی کامپیوتر:

• انتخاب پژوهشگر برتر دانشکده فنی و مهندسی در سه سال (۹۵ الی ۹۷) متوالی از گروه مهندسی کامپیوتر به ترتیب توسط اساتید دکتر احسن، دکتر اسماعیلی و دکتر شهیدی نژاد
  • چاپ ۲ جلد کتاب توسط اعضای هیات علمی (دکتر اسماعیلی و دکتر شهیدی نژاد) با مشارکت دانشجویان از سال ۹۶
  • چاپ ۱۰ مقاله ISI توسط اعضای هیات علمی و اساتید همکار از سال ۹۶
  • ارائه مقالات علمی-تخصصی در کنفرانس های معتبر توسط اعضای هیات علمی با مشارکت دانشجویان از سال ۹۶
  • انجام ۱ طرح پژوهشی توسط اعضای هیات علمی از سال ۹۶
  • کسب سهمیه و شرکت در مسابقات برنامه نویسی ACM به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف – ۱۳۹۷
  • کسب رتبه اول استان در مسابقات کسب سهمیه مسابقات برنامه نویسی ACM به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف – ۱۳۹۷
  • کسب سهمیه و شرکت در مسابقات برنامه نویسی ACM به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف – ۱۳۹۶
  • انتخاب انجمن علمی مهندسی کامپیوتر به عنوان انجمن علمی برتر دانشکده فنی و مهندسی – ۱۳۹۶

فعالیت های گروه مهندسی کامپیوتر:

• برگزاری جلسات عمومی انجمن علمی مهندسی کامپیوتر
  • برگزاری سخنرانی ها و همایش های تخصصی
  • شرکت در مسابقات برنامه نویسی ACM 2017-2018
  • حضور در نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشجویان – آذر ۹۷
  • حضور در نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی – اردیبهشت ۹۷
  • برگزاری مسابقات علمی
  • برگزاری کارگاه های تخصصی

دکتر اسماعیلی در پایان شعار یک مهندس کامپیوتر را به بیان چند نفر از دانشجویان مهندسی کامپیوتر بازگو کرد و برای کلیه دانشجویان فعلی و آنان که در آینده به گروه مهندسی کامپیوتر ملحق می شوند آرزوی موفقیت نمود.

• امیرحسین حبیبی – دانشجوی ترم ۳: بگذار آرزوهایت بزرگتر از ترس هایت و کردارت پرصداتر از کلماتت باشد. زندگی سخت است اما تلاش نکردن باعث نمی شود که راحت شود.
  • متین معینی – دانشجوی ترم ۶: هر وقت دیدی همه چیز خیلی خوب پیش می رود، مطمئن باش قسمتی از برنامه ات مشکل دارد.
  • زینب پارسا – دانشجوی ترم ۳: هر چیزی که به آن فکر می کنم را می توانم محقق کنم.
  • محمد مسجدی – دانشجوی ترم ۵: تلاش برای به روز بودن و کسب تجربه علمی و عملی.
  • محمدرضا صفری – دانشجوی ترم ۸: اول خداوند، دوم مادر و سوم کامپیوتر.