صفحه اصلی / اخبار / برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۹۸-۹۷ در حوزه دانشکده فنی و مهندسی

برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۹۸-۹۷ در حوزه دانشکده فنی و مهندسی

طبق برنامه آموزشی حوزه معاونت محترم آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، دانشکده فنی و مهندسی با حدود ۲۲۰۰ دانشجو و ۶ رشته تحصیلی (عمران، معماری، کامپیوتر، مکانیک، برق و صنایع) در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در قالب یک حوزه امتحانی مستقل به تفکیک خواهران و برادران اقدام به برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۹۸-۹۷ نموده است.

این حوزه امتحانی با مدیریت سرکارخانم طاهره قاسمی و حضور جمعی از همکاران به عنوان مراقب در چهار نوبت صبح و عصر و در حدود ۲۵۰ درس امتحانی از ساعت ۸ صبح الی ۱۸ عصر و از تاریخ ۱۵/۱۰/۹۷  شروع به کار کرد و تا تاریخ ۲۹/۱۰/۹۷ به کار خود ادامه خواهد داد.

قابل ذکر است که این حوزه مورد بازدید مسئولین دانشگاه اعم از ریاست محترم دنشگاه، معاونت محترم آموزش، معاونت محترم پژوهش و همچنین رئیس دانشکده فنی و مهندسی قرار گرفت و مسئولین از نحوه برگزاری امتحانات در محل دانشکده اعلام رضایت نمودند.