صفحه اصلی / اخبار / فعالیت های تابستانه انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی قم

فعالیت های تابستانه انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی قم

تابستان ۱۴۰۰ انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی استان قم، به منظور تقویت بنیه علمی و عملی دانشجویان این رشته اقدام به انجام مجموعه ای از فعالیت ها از جمله کارگاه، سخنرانی و مسابقه به صورت مجازی کرد. برخی از کارگاه ها رایگان بودند و برخی به طور رایگان برگزار نشد. دوره های برگزار شده به شرح زیر اطلاع رسانی می شود و امید است با استقبال دانشجویان، شاهد برگزاری مجدد این دوره های آموزشی باشیم.

• مسابقه – برنامه نویسی C++ در دو مرحله – ۴ تیر ۱۴۰۰
  • سخنرانی – نگاهی به چشم انداز فلاتر از زاویه ای متفاوت – ۹ مرداد ۱۴۰۰
  • کارگاه – آمادگی مسابقات برنامه نویسی مقدماتی ۱ و ۲ – نیمه اول مرداد ۱۴۰۰
  • کارگاه – آمادگی مسابقات برنامه نویسی پیشرفته ۱ و ۲ – نیمه دوم مرداد ۱۴۰۰
  • کارگاه – آشنایی با پایگاه داده NoSQL و کار با ابزار Neo4J – ده ام شهریور ۱۴۰۰
  • کارگاه – فرایندکاوی و ابزارهای تخصصی – ۱۰ و ۱۱ شهریور ۱۴۰۰
  • کارگاه – داده کاوی با ابزار Orange – سی و یکم شهریور ۱۴۰۰

در فعالیت های تابستانه انجمن علمی مهندسی کامپیوتر تلاش شد برای اولین بار از دانشجویان تحصیلات تکمیلی مقطع دکتری دانشگاه، همچنین دانشجویان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر کمک گرفته شود و این عزیزان به ارائه توانمندی های خود بپردازند. این کارگاه ها زیر نظر استاد گرامی سرکار خانم دکتر لیلا اسماعیلی برگزار شد و در حال حاضر محتوی ارائه شده برخی از آنها به صورت برخط در آزمایشگاه خانم دکتر اسماعیلی با نام آزمایشگاه هوشندسازی داده ها در دسترس است.