صفحه اصلی / اخبار / برگزاری وبینار آشنایی با رشته مهندسی برق با حضور مدیرگروه و اساتید محترم

برگزاری وبینار آشنایی با رشته مهندسی برق با حضور مدیرگروه و اساتید محترم

انجمن علمی مهندسی برق مورخ ۷ آذر ۱۴۰۰ وبینار آشنایی با رشته مهندسی برق را با حضور مدیرمحترم گروه مهندسی برق، خانم دکتر اسماعیلی، رئیس انجمن علمی، آقای علی اکبر آرزومندی و اساتید محترم گروه برق، آقایان دکتر داود فاتح و دکتر امیرحسین طیبی، همچنین آقای مهندس علوی فارغ التحصیل رشته مهندسی برق ویژه دانشجویان جدیدالورود برگزار کرد.

در ابتدای جلسه خانم دکتر اسماعیلی به بیان برخی از نکات آموزشی پرداختند و در پایان ویژگی های مهمی که منجر به موفقیت دانشجویان در دوره تحصیل می شود را برشمردند. ایشان دانشجویان را به مهارت آموزی، استفاده صحیح از فضای مجازی، استفاده حداکثری از ظرفیت آموزش های مجازی در بستر اینترنت، مدیریت زمان و هزینه، همچنین اشتغال در طی دوران دانشجویی تشویق کردند. به علاوه تسلط بر زبان انگلیسی را برای موفقیت بیشتر دانشجویان کامپیوتر لازم دانستند. ایشان با دوبیت شعر برگرفته از شعر نظامی گنجوی دانشجویان مهندسی برق را به تلاش و پشتکار مضاعف دعوت کرد.

ای بسا تیزهوش کاهل کوش *** که شد از کاهلی سفال فروش

وای بسا کندهوش که از تعلیم *** گشت قاضی القضات هفت اقلیم

در ادامه جلسه آقای آرزومندی در خصوص انجمن علمی، فعالیت های گذشته و آینده توضیحاتی ارائه دادند و دانشجویان را به عضویت در انجمن فراخواندند. جلسه با توضیحات آقایان دکتر فاتح و دکتر طیبی در خصوص دروس رشته برق، ویژگی های مهم این رشته پرکاربرد، بازار کار و ادامه تحصیل ادامه یافت. اساتید دانشجویان را به انجام کار فنی مرتبط با رشته شان در زمان تحصیل دعوت کردند و تاکید کردند حتما ابزارهای تخصصی رشته خود را مسلط باشند، چرا که یادگیری این ابزارها کمک می کند تا سریعتر جذب بازار کار شوند. دکتر فاتح با توجه به نکات خوبی که در جلسه طرح شد، به دانشجویان توصیه کردند هر زمان در حین تحصیل خسته شدید یا از سختی برخی از دروس ناامید شدید، فیلم جلسه را دوباره و دوباره ببینید. قطعا دوباره هدف و مسیر خود را پیدا خواهید کرد و با توان بیشتر ادامه خواهید داد. دکتر طیبی نیز تسلط دانشجویان به زبان انگلیسی در رشته های فنی به ویژه برق را تاکید کردند و گفتند راهنمای اغلب دستگاه ها تجهیزات به زبان انگلیسی است بنابراین مهارت زبان اتگلیسی هم در تحصیل و هم در کار برایتان بسیار مفید است.

فیلم ضبط شده وبینار در کانال گروه مهندسی برق به نشانی ee_qiau در دسترس است.