صفحه اصلی / اخبار / برگزاری وبینار آشنایی با رشته مهندسی کامپیوتر با حضور مدیرگروه و دانشجویان سابق و جدید

انجمن علمی مهندسی کامپیوتر مورخ ۲۷ آبان ۱۴۰۰ وبینار آشنایی با رشته مهندسی کامپیوتر را با حضور مدیرمحترم گروه مهندسی کامپیوتر، خانم دکتر اسماعیلی، رئیس انجمن علمی، آقای معینی و فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر خانم ها مهندس زهرا اصلانی و زهرا بایونی و آقایان مهندس محمدمهدی زحمتکش و محمدرضا صفری را ویژه دانشجویان جدیدالورود برگزار کرد.

در ابتدای جلسه خانم دکتر اسماعیلی به بیان برخی از نکات آموزشی پرداختند و در پایان ویژگی های مهمی که منجر به موفقیت دانشجویان در دوره تحصیل می شود را برشمردند. ایشان دانشجویان را به مهارت آموزی، استفاده صحیح از فضای مجازی، استفاده حداکثری از ظرفیت آموزش های مجازی در بستر اینترنت، مدیریت زمان و هزینه، همچنین اشتغال در طی دوران دانشجویی تشویق کردند. به علاوه تسلط بر زبان انگلیسی را برای موفقیت بیشتر دانشجویان کامپیوتر لازم دانستند. در ادامه جلسه آقای معینی در خصوص انجمن علمی، فعالیت های گذشته و آینده توضیحاتی ارائه دادند و دانشجویان را به عضویت در انجمن فراخواندند.

جلسه با حضور دانشجویان سابق گروه مهندسی کامپیوتر که اکنون هر یک در زمینه های مختلف فعال بودند ادامه داشت. فارغ التحصیلان تجارب خود را با دانشجویان به اشتراک گذاشتند و از باید و نبایدهایی که اگر دوباره در مقطع لیسانس دانشجو می شدند گفتند. خانم اصلانی در خصوص کنکور کارشناسی ارشد، اهمیت برخی از دروس، همچنین اهمیت زبان انگلیسی و مهارت و تسلط بر یک زبان کدنویسی توضیح دادند. خانم بایونی فارغ التحصیل رتبه اول ورودی های ۱۳۹۵ دانشگاه، یکی از دلایل موفقیت خود را زبان انگلیسی نام برد و دانشجویان را به یادگیری آن تشویق نمود و توضیحاتی را نیز برای ارتقای زبان انگلیسی بیان کرد. ایشان مدرس زبان انگلیسی نیز هستند و در حال حاضر برای کنکور کارشناسی ارشد در حال مطالعه می باشند.

در قسمت پایانی جلسه آقایان محمدمهدی زحمتکش و آقای محمدرضا صفری که از اعضای سابق انجمن علمی مهندسی کامپیوتر هستند به بیان تجربیات خود در زمان دانشجویی و همچنین تجربیات در بازار کار پرداختند. آن ها دلیل اشتغال فعلی خود را فعالیت های دوران دانشجویی می دانند. شبکه سازی، تقویت روابط و ارتقای مهارت های نرم در کنار مهارت های فنی از جمله مواردی بود که آقای زحمتکش به آن تاکید داشت. آقای صفری نیز به عنوان عضو نظام صنفی رایانه ای استان قم و متخصص شبکه های کامپیوتری، توضیحاتی را در خصوص بازار کار شبکه های کامپیوتری به دانشجویان ارائه کردند.

جلسه برخلاف اینکه برای ۲ ساعت تتنظیم شده بود، ولی با توجه به حضور دانشجویان و جو صمیمانه ۳ ساعت به طول انجامید. جهت استفاده از توصیه های خانم مهندسی زهرا بایونی برای یادگیری زبان انگلیسی و مشاهده فیلم ضبط شده جلسه به کانال انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد به نشانی sccec در تلگرام مراجعه فرمایید.