صفحه اصلی / اخبار / خرید تجهیزات جدید برای کارگاه های تخصصی مهندسی عمران

خرید تجهیزات جدید برای کارگاه های تخصصی مهندسی عمران

توجه به کیفیت آموزشی و تأمین آسایش دانشجویان جزء اهداف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی قم است. مهندسین در مشاغل خود عموماً با مسائل عملی روبرو هستند. بنابراین برای درک قواعد مهندسی در کنار آموزش تئوری دروس، دروس عملی متعددی برای آن­ها تعریف شده است. بنابراین توجه به کیفیت دروس عملی و تئوری در کنار لازمه‌ی آموزش مهندسین توانمند است. در این راستا با عنایت ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم وسایل کارگاه­های هیدرولیک و سیالات خریداری شد و به مجموعه کارگاه­های گروه مهندسی عمران و مکانیک افزوده شد. همانند دیگر امکانات آزمایشگاهی این مجموعه، وسایل خریداری شده جزء پیشرفته‌ترین و به روز ترین تجهیزات موجود در داخل کشور هستند. لازم به ذکر است که در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی قم تنها مجموعه خصوصی در استان قم است که چنین امکاناتی را برای دانشجویانش فراهم کرده است.

لیست وسایل خریداری شده:

• فلوم آموزشی ۵٫۵ متری با عرض کف ۸ سانتیمتر با تجهیزات جانبی