صفحه اصلی / اخبار / کسب مقام دوم استان در چهل و پنجمین دوره از مسابقات بین المللی برنامه نویسی ICPC 2020

دانشجویان مهندسی کامپیوتر موفق به کسب مقام دوم استان قم در چهل و پنجمین دوره از مسابقات بین المللی برنامه نویسی ICPC 2020 (انتخابی غرب آسیا) شدند. شرکت کنندگان در روز پنجشنبه ۱۱ دی ماه ۱۳۹۹ به مدت ۵ ساعت به رقابت پرداختند. با توجه به محدودیت های ناشی از همه گیری ویروس کرونا، بر خلاف هر سال مسابقه ICPC 2020 به صورت مجازی توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

مدیرگروه رشته مهندسی کامپیوتر، خانم دکتر اسماعیلی در خصوص این مسابقه گفتند: مسابقه ICPC (یا همان ACM سابق) امسال چهل و پنجمین دوره جهانی و بیست و دومین دوره برگزاری توسط دانشگاه صنعتی شریف را به سبک و سیاق جدیدی تجربه کرد. هر چند مسابقه شور و هیجان هر سال را به دلیل برگزاری مجازی نداشت اما تیم های شرکت کننده با حضور فعال و پرقدرت خود بر نشاط مسابقه افزودند و در این راستا از زحمات دانشگاه صنعتی شریف سپاسگزاریم.

اسماعیلی از حضور دانشجویان مهندسی کامپیوتر در مرحله اول انتخابی تشکر کرد و افزود: دو تیم به مرحله دوم راه یافتند که تیم جیمبو با تلاش بسیار توانمندی های خود را به اثبات رساند. به اعضای تیم جیمبو، آقایان مجتبی مدرسی، علی میرزاجانی و علی نیک خلق معمار تبریک عرض می کنم و امیدوارم با تلاش، پشتکار و توکل بر خداوند متعال سال آینده بهتر از امسال در مسابقات حضور یابند.

مدیرگروه کامپیوتر حمایت خود از حضور دانشجویان در مسابقات کشوری و بین المللی را اعلام کرد و افزود: همه تلاش ما برای ارتقای کمی و کیفی گروه مهندسی کامپیوتر، پیشرفت دانشجویان و انگیزه بخشی به آن ها و باور استعدادها و توانمندی هایشان است. بنابراین از هیچ تلاش و حمایتی در این مسیر دریغ نمی کنیم. وی در پایان از حمایت های ریاست محترم دانشکده و سایر مسئولین دلسوز دانشگاه سپاسگزاری کرد.

تیم جیمبو موفق به کسب رتبه دوم در استان قم (مقام اول دانشگاه دولتی قم)، کسب رتبه سوم تیمی و دوم دانشگاهی در بین تیم های دانشگاه آزاد (مقام های اول و دوم از واحد مشهد) و کسب رتبه ۲۹ در بین تیم های کشوری شد. تصاویری از اختتامیه مجازی مسابقه، جدول امتیازها و اعضای تیم جیمبو در ادامه آمده است.