صفحه اصلی / اخبار / کسب مقام دوم و سوم استانی در مسابقات بین المللی برنامه نویسی ACM (مرحله انتخابی) توسط دانشجویان مهندسی کامپیوتر

دانشجویان مهندسی کامپیوتر موفق به کسب مقام دوم و سوم در مسابقات برنامه نویسی ACM (مرحله انتخابی) در استان قم شدند. اولین مرحله از چهل و چهارمین دوره مسابقه بین المللی برنامه نویسی ACM 2019 روز پنجشنبه ۷ آذر برگزار شد. مدیرگروه رشته مهندسی کامپیوتر، خانم دکتر اسماعیلی در خصوص این مسابقه گفتند: امسال، اکثر تیم های دانشگاه آزاد قم دانشجویان ترم ۱ بودند و حضور فعالی در مسابقه داشتند. این مسئله قابل تقدیر است و امیدواریم دانشجویان کامپیوتر در کلیه عرصه های علمی و فرهنگی فعال و باانگیزه باشند.

اسماعیلی افزود اگر چه امسال شرایط مسابقه اینترنتی مانند هر سال نبود و مشکلات زیرساختی بسیاری وجود داشت و موجب شد مسابقه از سوی برگزارکننده کشوری (دانشگاه صنعتی شریف) تمدید زمانی شود، اما دانشجویان کامپیوتر موفق به کسب رتبه دوم و سوم در استان قم شدند. همچنین تیم های دانشگاه آزاد قم در بین ۳۷ تیم از واحدهای دانشگاه آزاد موفق به کسب رتبه سوم و پنجم شدند که موجب خرسندی است.

به گفته مدیرگروه کامپیوتر، رقابت امسال بین تیم های دانشگاه بسیار نزدیک بود و تیم منتخب رشته کامپیوتر آقایان علی گائینی، میتن معینی و عباس مخزومی به مرحله دوم مسابقه که ۲۸ و ۲۹ آذر ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود، اعزام خواهند شد. برای آقایان علی موحدی، احمد رحمانی و امین هواسی نیز به عنوان تیم دوم دانشگاه آرزوی موفقیت بیش از پیش دارم. امیدوارم تیم نماینده دانشگاه و گروه کامپیوتر، همچنین دیگر دانشجویان رشته کامپیوتر موفقیت های روزافزون داشته باشند.

اسماعیلی در پایان از حمایت های دکتر سیدمیرزایی، ریاست محترم دانشکده و بازدید سرزده ایشان از برگزاری مسابقه، همچنین حمایت های معاونت محترم پژوهش و فناوری سپاسگزاری کرد.

تیم منتخب دانشگاه جهت اعزام به مرحله دوم مسابقه بین المللی برنامه نویسی ACM 2019 (آقایان علی گائینی، میتن معینی و عباس مخزومی)

در جدول رنگ سبز نشاندهنده سوال حل شده صحیح و رنگ قرمز مشخص کننده سوال حل شده نادرست است.