صفحه اصلی / اخبار / برگزاری جلسه اختصاصی مدیرگروه مهندسی کامپیوتر با دانشجویان

برگزاری جلسه اختصاصی مدیرگروه مهندسی کامپیوتر با دانشجویان

مدیرگروه رشته مهندسی کامپیوتر، خانم دکتر لیلا اسماعیلی در چند جلسه اختصاصی با دانشجویان مهندسی کامپیوتر جدیدالورود، به معرفی رشته مهندسی کامپیوتر پرداخت. اسماعیلی مسیر موفقیت در این رشته و تفاوت رشته مهندسی کامپیوتر با دیگر رشته ها را برای دانشجویان تبیین نمود. پشتکار، علاقه به یادگیری، مدیریت زمان، تسلط به زبان انگلیسی، توانایی حل مسئله و توانایی انجام کار تیمی از مهمترین ویژگی هایی بود که اسماعیلی برای موفقیت یک دانشجوی مهندسی کامپیوتر الزامی دانست. تشویق دانشجویان به انجام پروژه های واقعی – حتی رایگان – از همان ترم اول یکی از توصیه های مهم مدیرگروه به دانشجویان بود. اسماعیلی خطاب به دانشجویان گفت: انجام پروژه های واقعی شما را با شرایط کار در بازار کار واقعی آشنا می کند و مهارت های پایه و عمومی شما را افزایش می دهد. با مرور زمان و افزایش مهارت های تخصصیتان قادر به جذب پروژه های تخصصی تر خواهید بود. بنابراین من توصیه نمی کنم چهار سال درس بخوانید و بعد از چهار سال به فکر کار باشید، بلکه می گویم از همین ترم اول متناسب با آنچه که یاد می گیرد و علاقه دارید مهارت کسب کنید و کار انجام دهید. دانشجویان پیش از شما ثابت کرده اند که این مهم انجام شدنی است و موفقیت فقط در گروی تلاش و خواست شماست. دانشگاه و استاد درصد کمی در موفقیت شما اثرگذار هستند، مهم باور شما به خودتان و توانایی هایتان هست.

اسماعیلی در ادامه دانشجویان را به استفاده بهینه از زمان توصیه کرد و گفت: چهار سال وقت سعی و خطا دارید. این چهار سال یکی از مهمترین دوره های زندگی شما خواهد بود. به گونه ای آن را سپری کنید که کمترین خطا را داشته باشید، از تجربه آنهایی که این مسیر را رفته اند استفاده کنید و کاری کنید که چهار سال بعد افسوس آن را نخورید. در پایان اسماعیلی برخی از قوانین آموزشی دانشگاه را تیز برای دانشجویان تشریح کرد و برای آن ها آرزوی موفقیت نمود.