آخرین خبرها
صفحه اصلی / درباره / تاریخچه دانشکده

تاریخچه دانشکده

دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم

دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی قم در چهل و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی مورخ ۲۸ مهرماه سال ۱۳۹۴ مطرح و با درخواست مجوز تأسیس این دانشکده موافقت شد.

دانشکده فنی ومهندسی در فضایی بالغ بر ۷ هزار متر مربع زیر بنا در ۴ طبقه و تعداد ۱۶ کارگاه مختلف در مجتمع دانشگاهی پردیسان قم احداث گردیده است.

در حال حاضر تعداد ۱۹ رشته در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با تعداد حدود ۱۵۰۰ نفر دانشجو در رشته های مهندسی کامپیوتر، تکنولوژی نرم‌افزار، فناوری اطلاعات، معماری، صنایع، برق، مکانیک، عمران و … مشغول به تحصیل هستند.

در حال حاضر از اسفند ماه ۱۳۹۶، ریاست دانشکده فنی و مهندسی بر عهده جناب آقای دکتر سیدعباس سیدمیرزایی می باشد. پیش از این، جناب آقای دکتر فرزاد بهروزی ریاست دانشکده فنی و مهندسی را از سال ۱۳۹۳ بر عهده داشتند.