صفحه اصلی / اخبار / انتشار مقاله دانشجوی دکتری مهندسی کامپیوتر در مجله ISI-Q1

انتشار مقاله دانشجوی دکتری مهندسی کامپیوتر در مجله ISI-Q1

آقای علی نوروزی، دانشجوی مقطع دکتری مهندسی کامپیوتر، موفق به اخذ پذیرش و انتشار مقاله خود در مجله Artificial Intelligence Review شد. مجله AIR از مجلات ISI با ضریب تاثیر ۵٫۰۹۵ است که در طبقه بندی مجلات Q1 قرار می گیرد. مقاله آقای نوروزی مستخرج شده از رساله مقطع دکتری ایشان بوده و موضوع آن “شناسایی عنبیه در محیط های بدون محدودیت روی واحدهای پردازش گرافیکی با CUDA” است. در این پژوهش جناب آقای دکتر محمود محلوجی و جناب آقای دکتر علی شهیدی نژاد (عضو عیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی قم) به ترتیب در نقش استاد راهنما و استاد مشاور همکاری داشته اند.

چاپ اولین مقاله دانشجویی مقطع دکتری در مجله ISI با ضریب تاثیر Q1 را به اساتید محترم و دانشجویان گرامی مهندسی کامپیوتر، به ویژه آقای علی نوروزی تبریک عرض نموده و آرزوی توفیقات روزافزون داریم.