صفحه اصلی / اخبار / خریداری کتاب های جدید برای دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر و برق

خریداری کتاب های جدید برای دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر و برق

مدیرگروه محترم مهندسی کامپیوتر، خانم دکتر لیلا اسماعیلی، از خریداری کتاب های جدید برای دانشجویان مهندسی کامپیوتر و برق خبر دادند. ایشان اعلام داشتند کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی قم دارای منابع غنی برای دانشجویان رشته کامپیوتر و برق است. طبق آخرین گزارش، کتابخانه دانشگاه دارای ۱۰۲۱ عنوان کتاب و ۱۵۷۶ جلد کتاب در رشته کامپیوتر و ۲۱۶ عنوان و ۳۰۵ جلد کتاب در رشته برق است. ایشان مطالعه کتاب های خریداری شده به ویژه کتاب های جدید را به دانشجویان اکیدا توصیه نمودند و اظهار داشتند فضای خلوت و ساکت کتابخانه، فضای بسیار مناسبی برای مطالعه دانشجویان عزیز است، امیدوارم در طول سال تحصیلی و حتی در ایام تعطیلی کلاس های درسی، دانشجویان عزیز نهایت استفاده و بهره را از کتابخانه و امکانات در نظر گرفته شده ببرند.

دکتر اسماعیلی جهت آشنایی دانشجویان با کتابخانه، وب سایت کتابخانه دانشگاه را معرفی کردند و اعلام فرمودند: دانشجویان کتاب های درخواستی خود را به اینجانب اعلام فرمایند تا بتوان از طریق مسئولین محترم دانشگاه پیگیری خرید را انجام داد. دکتر اسماعیلی از پاسخگویی مسئولین کتابخانه و پیگیری های سریع و دقیق سرکارخانم ایزدی یگانه کمال تشکر و قدردانی را انجام دادند و گفتند بدون شک وضعیت فعلی کتابخانه مرهون زحمات این عزیزان است.