صفحه اصلی / اخبار / کسب مقام اول استانی در مسابقات برنامه نویسی ACM

کسب مقام اول استانی در مسابقات برنامه نویسی ACM

کسب مقام اول استانی در مسابقات برنامه نویسی ACM و راهیابی تیم برنامه نویسی دانشگاه آزاد اسلامی قم به مسابقات برنامه نویسی ACM منطقه غرب آسیا

تیم برنامه نویسی دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی استان قم، موفق به راهیابی به مسابقات کشوری برنامه نویسی ACM  منطقه‌ای غرب آسیا به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف شدند.
مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی استان قم، خانم دکتر لیلا اسماعیلی در گفتگو با روابط عمومی با اعلام این خبر اظهار کرد: «مسابقه‌ منطقه‌ای برنامه‌نویسی دانشجویی ACM که توسط انجمن معتبر ACM و با هدف ارتقای توانایی برنامه‌نویسی گروهی در بین دانشجویان بنا نهاده شده، هر ساله به‌صورت منطقه‌ای در نقاط مختلف جهان برگزار می‌شود و برندگان مسابقات منطقه‌ای به مرحله‌ نهایی راه می‌یابند.»

دکتر لیلا اسماعیلی، سرپرست تیم های برنامه نویسی مسابقات ACM دانشگاه آزاد اسلامی قم افزود: «هر سال قبل از مسابقات اصلی دانشگاه صنعتی شریف، مسابقه انتخابی تیم ها به صورت اینترنتی در سراسر کشور با حضور تمامی دانشگاههای دولتی و آزاد برگزار می شود. امسال ۶۶۵ تیم در مسابقات اینترنتی حاضر شدند، سهم استان قم ۱۹ تیم بود. ۳ تیم نیز از دانشگاه آزاد اسلامی در مرحله انتخابی شرکت کردند.»
وی تاکید کرد: «امسال در تاریخ ۸ آذرماه ۹۷، سه تیم از دانشجویان بااستعداد و کوشای گروه مهندسی کامپیوتر در مسابقه انتخابی شرکت کردند، هر سه تیم به نوبه خود منحصر به فرد بودند. تیم ها رقابتی همراه با رفاقت داشتند و از نظر من هر سه تیم رتبه اول کسب کرده اند، چرا که یکی از تیم ها دو نفره بود، تیم دیگر که از دانشجویان خانم بودند اولین حضور خود را تجربه می کردند و در نهایت تیمی که عملکرد بهتری از خود ثبت کرد، کار تیمی بهتری را توانست ارائه دهد و در سطح استان اول شد».
مدیر گروه رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی استان قم  خاطر نشان کرد: «مسابقه‌ جهانی برنامه نویسی ACM به عنوان المپیک برنامه‌نویسان شناخته شده و در مجامع علمی از اعتبار ویژه‌ای برخوردار است. امیدوارم سال آینده تعداد تیم های شرکت کننده بیشتر باشد و شاهد موفقیت دانشجویان باانگیزه و پرتوان دانشگاه آزاد اسلامی قم باشیم»
در پایان ایشان از کلیه مسئولین دانشگاه به ویژه ریاست دانشکده فنی و مهندسی، جناب آقای دکتر سیدمیرزایی و اساتید گروه مهندسی کامپیوتر تشکر و قدردانی داشتند.

تیم اول استان

Binary Minds

احمد رحمانی

علی موحدی

امین هواسی

تیم چهارم استان

N00bs

رضا مستی

علی گائینی

تیم دوازدهم استان

Continue;

سحر فهیمی

زهرا بایونی

زینب پارسا

در این مسابقات علاوه بر تعداد سوال حل شده، زمان پاسخگویی به هر سوال و تعداد دفعاتی که پاسخ اشتباه ثبت می شود در رتبه تیم ها اثرگذار است.

جدول امتیازات مسابقات ACM